Gezond, succesvol en op tijd promoveren

 

In samenwerking met Arjenne Louter van Louter Promoveren organiseer ik een aantal programma's voor promovendi om gezond, succesvol en op tijd te promoveren.

 

Tweedaagse over omgaan met stress

How to stress less? De Hoe-haal-ik-de-stress-uit-m'n-PhD-tweedaagse vindt plaats op 19 tot en met 21 mei. Deze tweedaagse haalt je even helemaal uit je werk en geeft je handvatten om met de werkdruk en stress van het dagelijkse promovendibestaan om te gaan. Je leert ontspannen, plannen en omgaan met stressvolle situaties. Stress door onzekerheid, door onduidelijke opdrachten van je begeleider, of door moeizame of te weinig begeleiding. Meer informatie over de tweedaagse en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier

Op de blog van Arjenne vind je meer informatie en tips die je kunnen helpen bij je promotie. 

Proefschriftschrijfdriedaagse

Drie volle dagen schrijfprocesles. Eindelijk de tijd om je helemaal te focussen op het schrijven, en om de hulp en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt. Je krijgt tips voor je schrijfaanpak, je snapt wat je moet doen met je literatuur, je leert wat je moet doen met je uitstelgedrag, je krijgt oplossingen voor structuurproblemen. Kortom: tips, inspiratie, nieuwe informatie, handige schrijfstrategieën en creatieve schrijftechnieken om beter en makkelijker te schrijven.

De proefschriftschrijfdriedaagse voor 2019 staat gepland: 28 april tot 1 mei, 25 tot 28 augustus en 20 tot 23 oktober. 

Buitenpromovendiclub

Als buitenpromovendus werk je vaak in je eentje aan je promotie. Om niet te vereenzamen achter je computer op je zolderkamer hebben we een buitenpromovendiclub opgericht waar je inspiratie opdoet, kan netwerken, andere buitenpromovendi ontmoet en elkaar kan stimuleren.

Vier keer per jaar komen we samen op een centrale plek in Nederland. Wil je ook deelnemen, stuur dan een mail via info@zilvergroei.nl